Vännäsby – Stationsvägen

Familjvilla i lågenergiteknik i Vännäsby

Vi bygger ditt nya hem i Vännäsby med lågenergiteknik. I Stationsvägen 29 och 33 kan du bo i 161 m2 och med garage och carport. Lågenergiteknik betyder mycket bra comfort med låga energikostnader. I november startar vi “Rådjuret 2 ” och villan vill stå klar i mars 2018. I “Rådjuret 4” kan du välja mellan enfamiljsvilla med eller utan uthyrningslägenhet. Detta bör vi avtala i god tid pga bygglovsanmälan. Marken är strax över 1000 m2 stor pr.tomt. 

Fasadutrycket skall präglas av solida detaljer och god materialbruk. Lågenergifönster stänger kylan ut och håller värmen inne. Dessa har stora glasytor.Taket får betong takpannor i teglröd färg,med vita rännor och stuprör. Ett lättak byggs över ingången. Vid fönsterdörren byggs en impregnerat uteplattform på 10 m2.

Invändigt levererar vi 4 sovrum,två nere och två uppe,stort bad med tvättstuga,rymligt kök,hall med trappa,allrum uppe och teknisk rum och bod.

Vitavaror i kök och badrum/tvättstuga,handfat,toastol,dusch,diskho och de nödvändiga blandare tillhörande. 

Husets comfort styrs av en ventilationsanläggning som ger utomordentlig luftkvalitet som oxå gynnar människor med allergiproblem. Som värmekällor monteras Infravärme med tillägg av vattenburen golvvärme i badet. Allt termostatstyrd för enkel hantering.                      

Priset kan bestå av två delar. 

  1.  För huset utan inredning på loftet kr. 2.990.000,-
  2.  För huset med inredning på loft     kr. 3.265.000,-  
  3.  Egetkapitalet är 15% kr. 448.500,- eller kr. 489.750,-
  4.  Vi stöder dig med den ekonomiska planeringen och kontakten med banken.

Comments are closed.