Vi bygger inte hus – vi bygger livsrum

Vi tror på livskvalitet! Vi tror på kreativt kapital i ditt liv!

Vårt företag skulle lika gärna kunna heta Bygga Mitt Liv. Hur man bor är en mycket viktig del i ens livssituation. Att må bra hemma efter arbetet. Att njuta av livet medan det pågår.

Alla människor har rätt att bo bra!

Ofta är kvalitet i boendet en fråga om ekonomi. Det är dyrt att köpa ett fint hus. Och ännu dyrare blir det med alla driftskostnader. Genom att fokusera på att hålla hela månadskostnaden nere skapar vi kreativt kapital.

Om du har en låg driftskostnad så har du utrymme att bo som du verkligen vill och ändå ha marginal kvar att göra något annant än bara betala räkningar.

Det är vad vi kallar kreativt kapital!

Låt oss bygga ditt drömhem!

Vi säljer inte färdiga husmodeller. Bygga Mitt Hem är ett koncept, en metod i att välja material och välja lösningar.

Därför kan du välja att bygga vilket hus som helst, vilken form eller storlek du vill. Vi hjälper dig att förverkliga din dröm. Det sker i ett samtal mellan Dig och oss.

Du behöver inte veta exakt vad du vill. Vi har erfarenhet av husbyggnationer och i samarbete med dig formges huset så att det motsvarar dina önskningar. Sedan ser vi till att du får bästa möjliga inomhusklimatet och energiförbrukning.

För att ge underlag till idéer finns här bilder på olika hus vi byggt genom åren och samtliga går att bygga med Bygga Mitt Hus- konceptet!

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.